Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Thursday, December 24, 2009

Disember punyer cerita

Disember.... bulan terakhir dalan satu tahun.... Apa ada dengan Disember?????? Apa ada dengan Disember 2009????......
Yang aku ingat dan teringat adalah:
1. 5 Dis - Hari jadi rakan karibku masa sekolah dulu...... Erin...
2. 11 Dis - Hari lahir anak saudaraku yang montel ketika dilahirkan..... Zulfan... aku ingat sebab
masa nie aku baru balik dari Pahang dengan family mertua dari rumah kak long....
petang tu sampai JB, ingat nak gi HSI nak melawat.. dia kata dah nak balik Kota
Masai.... So, kami tunggu kat umah jer lah.... lagi satu 11 hb nie sama dgn anakku,
Azim.... bulan depannyer.... 11 Jan... aku pulak yg deliver....
3. 14 Dis - Hari bersejarah yang menjadi kenangan manis umur hidupKu... aku bergelar isteri....
My anniversary..........
4. 16 Dis - Bermula tahun ini... sebab baby nie lahir tahun 2009... so, lahir lah sorang lagi anak
sedaraku.... Aiman........Anak sulung kepada Ejai dan Ekin....Tahniah...
5. 17 Dis - Besday girl adik iparku Asniwaty.......... umur dia nie bawah aku setahun..... dia lah
adik ipar yang mana kami bersanding serentak......
6. 20 Dis - Hari lahir anak saudaraku.... Hazira... sebaya dengan anak sulungku......
7. 22 Dis - Majlis persandinganku diadakan dirumah mertuaku....

Apa lagi yerk peristiwa yang berlaku di bulan Disember.... yang kata seertinya akhir tahun????

3 comments:

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

haaaa satu lagik.. biasanya kalo kerajaan umum bonus , masuknye mesti bulan disember hahahha ... apa lagi yekk, haa insurans dan roadtax kete pun mati bulan disember

Nida said...

Mak Ngah silaplah... Besday Akak Azi 22 Disember lah.. sama dengan majlis persandingan kat rumah Mak Ngah... ni nak kena denda ni.. dendanya ialah kena belanja Akak Azi makan KFC bila Akak Azi balik Malaysia nanti..hehe.


Yang benar:
Kak Long
b/p Akak Azi :-)

Asmida said...

kuang3x.... sajer jer mak ngah nak test.... ibu kakak bukak tak blog mak ngah nie.. he heeeeee....

Jom tengok gambo2.........