Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Wednesday, March 3, 2010

Anak Bujang kesayanganku....

Posing kat komputer diopis aku... Masa nie dia dok sibuk nak ikut g keje.. lagipun masa ni dia jadi penemanku ke klinik untuk check-up. Itu pun dah merengek sebab tunggu lama. Sampai jer opis, dia sibuk nak main games....... Sebenarnya, anak2 tidak dibenarkan dibawa ke tempat kerja. Masa nie jer dia ikut sebab dah 2 tahun dia pun x check-up. So, aku bawak dia untuk ambil ubat cacing sekali sambil check diri aku sendiri....... terus bawa opis sementara tunggu waktu kerja tamat.....


Anak nombor 2 yang agak aktif

Sementara tunggu van diTaska

Panasnye..... Mana van cik Watie x sampai2 nie....

Papa dan Mama temankan abang masa nie sebab first time nak bayar duit pada Cik Watie.. lain kali abang bayar sendiri tau...... Tunggu Van sekolah agama yang belum sampai2..... Semoga Afiq jadi anak yang soleh dan cerdik yer.... belajar rajin2 di sekolah tau!.....

1 comment:

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

amin.. seronok layan karenah dua2 hero nie.. semoga anak2 kita akan berjaya ddan menjadi anak yang soleh .. aminn

Jom tengok gambo2.........