Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Thursday, April 8, 2010

Besday Papa.....

Heppy besday to you... heppy besday to you....heppy besday to Papa... Heppy besday to you........

Selamat Hari Lahir Buat Suami Tercinta... Mohd Fairullah Bin Muhammadon pada 18 April 2010 yang ke........ 31 tahun. Semoga dipanjangkan usia, sihat sejahtera, dilimpahruahkan rezeki dan sentiasa dibawah lindunganNya.........
Sambutan pada kali ini nampaknya tak dapat dilaksanakan genap pada tarikhnya kerana due untuk aku bersalin anak ke-3 ini pada 15 April 2010.... Takut terbersalin awal. So, terpaksalah celebrate dan bagi hadiah awal..... Celebrate kali nie kami adakan di Teluk Danga.... Petang kami ke taman melayan kerenah anak2 dan malamnya kami makan disana........
Main mainan di Teluk Danga
Ni yang paling best... Adik tak takut pun!!!.....
Yang nie biasa jer.....
Nak naik train pulak....
Ok jom makan.... Ni anak sulung kesayangan Mama....
Ni anak kedua kesayangan papa......
Heppy Besday Papa......
Pada keesokkannya kami sambut lagi besday papa di Jusco.... sebab nak beli hadiah sekali... Tahun lepas papa dapat kasut dari mama dan kali ini sekali lagi papa minta jam baru.... Jam yang ada pun hadiah besday tahun yang sudah2..... selain jam.... aku juga belikan kemeja kerja untuk suami tersayang........... Muuuuaaaah... i love u so much my darling.......... Setelah Shopping beli hadiah besday, sekali lagi kita makan2.... Malam tadi x der kek..... So, ari nie kita makan kek pulak... So, kami sekeluarga memilih secret recipe sebagai menu tengahari... Nasi ayam black paper, Tom Yam spagetty dan laksa kari.......
Nak makan apa yerk????
Heppy Besday Papa!!!!...
Ni menu siapa???.. Papa ke Afiq????
Inilah menu kami.....Nyummy... Nyummy.....

3 comments:

Asmida said...

Buat suami tersayang... Selamat hari lahir.... semoga semua yang baik2 hanya untukMu..... Sesungguhnya As amat mencintai dan semakin mencintai diriMu Sayang... I love U so much..... Terima kasih kerana mambahagiakan diri ini dan anak2......

Nida said...

Tua dah adikku itu...

Afiq semakin tembam
Azim semakin matang
As semakin berdebar
Yu semakin gemokkkkssssss
haha

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

to asmida : thanks sayang... abang pun sayang kat as dan anak2..

to nida: hehheehe tua2 tapi still encem lagi kui kui kui

Jom tengok gambo2.........