Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Wednesday, June 24, 2009

MY NEW PHOTO

http://www.slide.com/r/0tyJBXSw1T-r4bvnmcu5Qc6Qynz1tYOc?previous_view=mscd_embedded_url&view=original

5 comments:

Nida said...

rajin afiq rajin...rajinlah belajar..bila besar nanti boleh jadi doktor....mama serta papa gembira selalu melihat si afiq rajin baca buku..

Asmida said...

buai laju-laju, sampai pokok sena, doakan afiq selalu, menjadi orang berguna......TQ..Amin...

Mak Ngah doakan juga buat Kakak Mizah, Kakak Azie dan Anis agar menjadi anak yang soleh dan menjadi insan yang cemerlang dimasa hadapan....Tapi kena rajin2 belajar!...

Asmida said...

sebeno-beno nyer.. As x reti lagi nak download slide kat blog nih... ha ha ha.. tu yg jadik huruf jer nie...

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

ermm. kat gambau... sebelah kiri tue, klik embed ....pastu amek source kod kat embed tuh,then paste je kat new post... selamat mencuba :>

Asmida said...

tq.. tq... tq.. 4 the info...

Jom tengok gambo2.........