Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Tuesday, June 16, 2009

KURSUS PPK

Pada 8 hingga 12 Jun yang lalu, aku terpaksa meninggalkan keluarga tersayang... suami dan anak-anak kerana berkursus pengaturcaraan C++ di Carlton Holiday Hotel Shah Alam. Alhamdulillah, aku bersyukur kerana mendapat kursus ini kerana aku terlalu inginkan kursus ini yang mana ia merupakan ilmu yang berkaitan dengan P&P ku.....(waaa.... exited nak berkursus). Aku ke sana pada jam 9.00 pg dari PJB dan sampai di Shah Alam lebih kurang jam 2.00 petang. tetapi!...oleh kerana kesesatan kami sampai di Hotel jam 3.00 ptg..... Sampai jer disana, pada hari pertama aku ke Plaza Alam Central dan Kompleks PKNS. Then, hari kedua, aku just ke TESCO sebelah hotel kami jer... Hari ketiga pula, aku ke Maiden Subang dengan anak saudaraku dan Kak Ju.....Hari keempat aku just dok Hotel kononnya study lah coz esok ada test.....(emmm, nie nak berkursus ke berjalan nie?....)... Ala, sambil2 berkursus kita berjalanlah.... dapat 2 perkara dalam satu masa....tapi.. agak penat lah coz x rehat pun.....
Sampailah hari Jumaat aku berkursus selama seminggu.... apa lagi.. seronoklah aku dapat balik jumpa anak2 yang dirindui (alamak!.. jiwang pulak!). Kemudian, pada hari Sabtu dan Ahadnya pula aku sekali lagi terpaksa meninggalkan anak2ku coz bertugas di Mersing sekali lagi.....(cian anak2ku kerana ditinggalkan)... Buat Afiq dan Azim, nanti ada masa mama dan papa bawak jalan2 lagi yea sayang.... bukan mama suka meninggalkan kalian, tetapi urusan kerja yang memaksa mama dan papa keluar untuk mencari rezeki yang halal.....


3 comments:

Nida said...

ewah2....bjalan je ek....kalau kat Malaysia senang, pas jalan2 leh bhenti tepi jalan cari kedai makan..kalau kat sini, kem salam je ler...kenalah juga balik masak..

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

oklah tue , leh jadik cef tak berlesen hikhikhik

Asmida said...

x per.. balik m'sia leh wat kursus masakkan lak... sure as akan join...

Jom tengok gambo2.........