Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Friday, October 2, 2009

warna warni kemeriahan mata

Perjalanan jauh tak ku rasa... kerna hatiku melonjak sama... ingin berjumpa sanak saudara... yg selalu bermain dimataaa......... Semangat menyambut hari raya tetap akan kita alami terutama dapat berjumpa ibu bapa yg dirindui........
Dik.. akak nak sate 200 cucuk....

Semoga Allah satukan hati2 kami....
With my husband family

Bersama atuk di Kg Baru, Sg Rengit
Berlalulah sudah .... Syawal.... sebulan kita beraya..... ops!... lom habis dan sempat lagi untuk kita berpuasa enam dibulan Syawal ini....... Syukurlah dapat kita menikmati hari raya lagi tahun ini.... Semoga Allah panjangkan umur kami semua dan diberi kesihatan dan dilimpahruahkan rezeki kami semua... Amin....

4 comments:

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

alhamdulilah... tahun nie adalah tahun yang ke 30 tahun kita menyambut syawal. semoga allah memanjangkan usia kita .. aminn

Nida said...

Wah...lama betul tak meng'update' blog ni...hehe...

Nanti tunggu Along balik 2012 ni, ni buat barbecue dari malam sampai ke subuh, nak balas dendam tiga tahun tak dapat barbecue kat sini..

ezord said...

ucu apai..ceritakan sket pengalaman pertama menyambut syawal..dah 30 tahun sambut tu..lame tu cuu...ingat ke yg kali pertama syawal

Asmida said...

ha ah lah... ucu pon mengidam nak mendengar pengalaman pertama setelah menyambut syawal kali yg ke-30.....2009....30 tahun yg lepas rasanya tahun 1980.... cuba citer sket Ucu Apai.... :-))

Jom tengok gambo2.........