Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Monday, February 7, 2011

Pantai dan Laut


Berjalan-jalan di Pantai Tanjung Balau.... Disember 2010


Aktiviti Cuti Sekolah..... Balik Kampung... Jalan2 Tanjung Balau

Family Day JKM..... Disember 2010 di Golden Beach resort, Desaru

Inilah yang saya suka..... hujan2 pun mandi kolam!.....

Saya duduk sini jer..... papa main sukaneka... saya jadi penyokong!... Papa..papa...papa....

4 comments:

Nida said...

Terharunya Mak Long tengok Aleesya masih pakai baju pink tu.. Mak Long ada belikan baju dan seluar utk Aleesya, baju utk winter bila Aleesya datang nanti.. :)

Asmida said...

nak wat cam mana mak long... baju feberet mama nie... asik2 nak pakai baju nie... mata mama berkenan sangat dgn baju ni.. he heeeee....Apa pon terima kasih sesangat pada penaja baju pink ini....like so much with the t'shirt...:)

Faid Azman said...

salam... puan salhasmidah... ni program fmily jabatan ea... fmily day y terbaru ari tu xde ke... nk tgk gak hahaha... cer cite cer cite... nk kepochi gak ni puan hahaha

Asmida said...

Welcome Faid to my Blog..... dialu2kan.... a'ah nie pgrm JKM.. family day saya lom cerita lagi....insyaAllah dlm proses sbb gambo x der... tu yg susah....:(

Jom tengok gambo2.........