Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Tuesday, March 29, 2011

Relax.. relaxkan minda anda.....

Jangan kalut.. jangan panik.... ini keje kita hampir 11 tahun di sini!... yah!.. di sini.... Kenapa nak kelam kabut?.. aish minah ni memang.. Suka mengkalutkan diri..... dah lama keje pun .. relax lah beb!.... oleh kerana aku nak relax kan otak aku yang serabut nie... maka, inilah hasilnya... aku amik gambo2 kat sekitar meja aku keje.. dah 11 tahun aku keje inilah kali pertama aku amik gambo taw!......Gambo first adalah gambo dibahagian kanan kerusi aku... Rak disisi aku... Nie kalau tengah rajin x cengini ye tuan puan.. ini tengah dalam dilema.. kui kui kui.... (Nak siapkan markah student.. date line this week)




Ni pulak aku amik gambo dari kerusi aku sendirik!... ha ha haaaa.... makanya.. inilah pemandangan aku.... fail-fail keje.. lab report yang masih dalam proses penandaan... ( Siap ada pen merah dan calculator lagi.. senang nak kira total mark ) he he heee... atas meja kena clear sikit.. kalau tak, mau serabut kepala....


Orait.... ini juga masih di kawasan atas meja keje aku!.. tapi aku letak kat sisi.. lepas abis yang depan mata tu... target aku kat sebelah kanan nie lah.... Actually, aku sorok kat belakang sebelum nie.. tadi aku letak sebelah sebab nak kemas sikit2.. dah tu malas pulak nak letak tempat asal balik.. ha haha.... amik je lah gambo gaya gini... kwang... kwang... kwang....
Oleh kerana cover lab nie kaler oren, maka aku pun tulis kaler oren gak lah... Actually, cover lab yang bermacam2 kaler adalah untuk membezakan setiap kelas... Yang nie dah siap tanda.. dah nak pulangkan pun... Kelas nie dah nak setle dah .... tadi last kelas... nak bermaaf2an dan dan sampaikan pesanan dan amanat terakhir sebelum mereka ke final exam..... Semoga mereka berjaya dengan cemerlang!.... Amin....
*** Yang tanda lab report nie bukan aku yer... kawan aku... sebab kalau aku tanda kompom cantik & kemas jer tulisan... hihihik....




2 comments:

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

amaca.. lega dahhh

Asmida said...

op course.........yeahaaa!.... tunggu dak final jek...

Jom tengok gambo2.........