Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Saturday, July 4, 2009

Birthday's girl........

1 Julai 2009, Genaplah usiaku... 30 tahun........ Happy Birhday to me...Happy Birthday to me...Happy Birthday To Asmida... Happy Birhday to me.....

Kini, genaplah usiaku 30 tahun... Bermakna.....bertambahlah usiaku....bertambahlah umurku....bertambahlah kedut dimukaku... ha ah ha ha...... Anyway, bersukurku padaMu Illahi kerana mengurniakan ku kesihatan, rezeki kerjaya, anak2 dan keluarga tersayang......

Terima kasih buat kawan2 dan saudaraku yang masih ingat my besday..... Terima Kasih Asniwati....orang pertama wish my besday (nie mesti excited nak wish sampaikan wish pada 30 Jun..So terpaksalah sambut 2 hari my besday....haha ha..),Tq....pada suami, anak2ku, mak..dua2 mak, abah, Jaja, Shila, Erin, Ila,Intan,Maity,Anim, Kak Amal, (kawan opis-dah x tersebut nama lagi).... Terima Kasih lah pada semua kerana ingat my besday....Pada yang tak tersebut nama,bukan x ingat tapi x tertulis....Tq..Tq... Tq... and Tq again.......
Ini merupakan hadiah dari anak2 dan suami tersayang..... Mama sayang kamu semua....Terima kasih sayang.... I love u so much.......Afiq, Azim dan Papa.......Muaaaaah....

Ini kek hari lahirku....mmmmm, krim tu dah x cantik coz kek tu senget masa beli.. dalam kereta....
Inilah......buah hatiku yang x kering gusi dibuat dek nye........Emmm, excited nak tiup lilin.....
Jemput makan....... ni kat Senibong.....
Tapi... yang ni kat Pasir Putih... 1 Julai 2009.......Selamat Menjamu Selera...

3 comments:

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

happy belated birthday sayang.....

Nida said...

Happy belated besday....welcome to our group, group 30an..hehe

Asmida said...

TQ TQ TQ......i'm join your group now..... he he he.....

Jom tengok gambo2.........