Kliklah dulu tawaran-tawaran yang menarik disini

Tuesday, July 7, 2009

singgah sebentar......

Kat rumah pak andak... kat sungai tiram.... lepas nie.... bila pak andak dah g belayar, x dapatlah Afiq datang sini lagi.....apa kaitan dengan singgah sebentar?????? Sebetol2nyer x der pun kaitan sama ada yang hidup atau yang mati..... ha h ah ha....
"Ala sayang..... janganlah nangis..., nanti ucu iki belikan adik aiskrem eh.......jom..jom kita g beli aiskremmmmm.....".....paaaa pa.....paa...pa..... Ini ler kerenah anak kecilku sejak dua menjak nie.... meragam aje... nak ikut papa dia aje..... Masa nie semua puas dok pujuk..... merajuk baru bangun dari tido kat rumah pak andak dia kat sungai tiram..... Puas aku fikir apa menda nak pujuk dia, then...terus aku amik kamera.... konon nak pujuk, last2 kamera aku kena pukul dek azim..... Papa dia???.... teka kat mana?????? jeng..jeng... jeng... tempat yang boleh dia bertapa...dok berejam2 menghirup udara segar didalam bilik kecik....... aarrrgh...........
Last2 Afiq pulak sibuk nak gak main kamera nih... layan jer lah.... Aku lah jadik modelling.... dengan Mak Ecah dia..... he he he..... Ok.. cukup..cukup..cukup.......




4 comments:

Nida said...

Azim nak gi main snow tu...sebab tu meragam..hehe. Amboi siap makan sate ye kat rumah Jai... (As, macam dah sama besor je ngn Ecah..huhu)

Asmida said...

boleh gak nak main snow... nanti mama bawak Azim g genting eh...ok... diamm..diam... ye sayang....
(mmm..... bukan sama besar dengan ecah.... tapi As lebih besar dari ecah sekarang nie...*true story*.. tau.......uwaaaaah....

Nida said...

tapi Yu lagi besar kot..hehe. takpun Jai (gemuk pendek..shhhhh...jgn cakap ngan Jai tau..hehe)

fAiRuLLaH's de GrEaT! said...

Nida: opsss sowy.. aku dah kurus sekarang yekk... tang telinga jela..huhuhuhuh

Asmida: ermm bilik kecik? bertapa? dalam gua kott tuee huhuhuhuhu... teringat citer p-ramlee dalam gua 'harta ini ahmad albab yang punyee'

Jom tengok gambo2.........